Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Vaker dan eens bereikt ons de vraag of we niet meer (onderwater)fotografie cursussen zouden willen geven. EN dan startend bij de basis. Begrippen als sluitertijd, diafragma en wit balans zijn tioch niet bij iedereen even goed bekend en hanteerbaar. Dat doen we natuurlijk met liefde, maar als duikvereniging willen we ons vooral richten op alles wat onder water plaats vindt, dus wel onderwaterfotografie, maar liever niet het aanleren van alle basiszaken rond fotografie.

We hebben goed nagedacht over de vraag en daar hebben we nu een goede oplossing voor! Mensen die duiken en onder water willen fotograferen zijn natuurlijk geen zeldzaam verschijnsel. Evenmin dat mensen die onder water fotograferen dat natuurlijk vaak ook graag boven water doen. Wie het ‘kiekjes’ maken zat is en een stapje verder wil gaan, loopt al snel tegen obstakels aan. Juist voor deze mensen is het volgen van cursussen om goed te leren fotograferen niet alleen uiterst nuttig, maar ook nog eens heel erg leuk!

Niet iedereen weet dat onze grootste sponsor, Panthera BV, een afdeling heeft die zich richt op het ontwikkelen van visuele media, zoals foto’s en video’s. Deze afdeling biedt een tal van fotocursussen aan, waar je ook als amateur fotograaf veel plezier van kunt hebben. Omdat deze cursussen veelal door dezelfde mensen gegevens worden die ook als duikinstructeurs binnen Dive4all les geven, is het voor Dive4all leden een kleine “overstap” om hier cursussen te gaan volgen. En als lid van Dive4all krijg je ook nog eens tijdelijk een korting op de cursusprijzen van maar liefst 10%! Dus wat let je?

Bezoek deze website en beoordeel zelf of je wat aan dit aanbod hebt!

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers