Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Deze update cursus, ook wel eens door duikers Scuba Tune Up genoemd, is bedoeld als kort maar krachtige opfriscursus voor mensen die een tijdje niet gedoken hebben, de standaard duikvaardigheden een langere tijd achtereen niet geoefend hebben, of zich toch nog wat onzeker voelen. Ook kan deze cursus handig zijn voor mensen waarbij de theorie wat is weggezakt.

Doel cursus

Het PADI Scuba Review programma vervult vele functies in het PADI systeem voor het opleiden van duikers. De primaire functie is om duikers te helpen hun kennis en vaardigheden op peil te brengen, in het bijzonder na een periode waarin ze niet actief zijn geweest. Het Scuba Review programma mag ook gebruikt worden voor het beoordelen van Scuba Divers en verwezen leerlingen, wanneer deze het Open Water Diver brevet willen behalen. Het is ook een hulp wanneer ervaren, maar niet gebrevetteerde duikers een brevet willen behalen. De veelzijdigheid en de flexibiliteit van het programma maakt het dat iedere duiker er op een of andere manier wel voordeel aan kan hebben dit zo af en toe te volgen.

Inhoud

Het volledige Scuba Review programma bestaat uit twee delen - een herhaling van de kennis en een herhaling van de vaardigheden. Er is natuurlijk ook een optie om een buitenwaterduik te maken. Het deel voor de herhaling van de kennis gaat in op de veiligheidsrelevante informatie welke duikers in hun opleiding als beginner leren. Dit toets je voor jezelf met behulp van een vragenlijst.

Het deel voor herhaling van de vaardigheden staat de deelnemers toe om onder begeleiding van een lid van PADI de elementaire vaardigheden te herhalen en te oefenen, waardoor de duikers hun vaardigheden weer op peil brengen en deze verder verbeteren. Een duik onder toezicht in het buitenwater is een optie voor deelnemers die als duiker gebrevetteerd zijn. Deze duik voorziet vaak meteen in de gelegenheid om een oriëntatie tot de plaatselijke omstandigheden te krijgen van een PADI professional, terwijl tegelijkertijd de vaardigheden en het zelfvertrouwen verbeterd worden.

Voor leden van Dive4all is het volgen van de PADI Scuba Review gratis. In overleg met de deelnemers wordt besloten of je het gehele programma doorloopt (theorie en duikvaardigheden) of slechts een deel.

Heb je vragen en/of wil je je graag opgeven voor deze cursus? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • 001.JPG
  • 002.jpg
  • 003.jpg
  • 004.jpg
  • 005.JPG
  • 006.jpg
  • 007.jpg
  • 008.jpg
  • 009.jpg

Cursusdata

Dive4all duikschool
Zie voor de planning van de eerstvolgende review de homepage van deze site!

Inschrijven

Interesse in een PADI cursus?
Schrijf je hier geheel vrijblijvend in >> 

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers