Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Discover Scuba Diving is een PADI programma die als introductieduik beschouwd kan worden. Op veilige en leuke manier ervaar je hoe het is om te duiken, zonder dat je daar veel tijd aan kwijt hoeft te zijn. Je kunt de introductieduik alleen in het zwembad, of gecombineerd met een buitenwaterduik uitvoeren.

Het Discover Scuba Diving programma helpt algemene misvattingen over het duiken uit de weg door mensen de gelegenheid te bieden het zelf te proberen. De introductieduik ervaring bestaat uit drie delen - de ontwikkeling van kennis, de ontwikkeling van vaardigheden en eventueel een buitenwaterduik. Tijdens de sessie voor de ontwikkeling van kennis krijg je elementaire informatie welke aan de veiligheid gerelateerd is. Als je de buitenwaterduik optie neemt, dan krijg je ook iets meer te horen over bepaalde vaardigheden. Wie namelijk in het buitenwater gaat duiken, leert daarvoor eerst enkele vaardigheden aan, die voor het duiken in alleen het zwembad niet nodig zijn.

Als je een Discover Scuba Diving programma met buitenwaterduik hebt afgerond, mag je 12 maanden lang na het afronden van het Discover Scuba Diving programma aan verdere buitenwaterduiken met een PADI Pro deelnemen. Je kan er dan voor kiezen dit te doen bij de instructeur waar je het programma in eerste instantie hebt gevolgd, maar je mag er ook voor kiezen om naar een andere locatie te reizen om daar verdere duiken te maken.

 

  • 001.jpg
  • 002.JPG
  • 003.jpg
  • 004.jpg
  • 005.JPG
  • 006.jpg
  • 007.jpg

Cursusdata

Dive4all duikschool
Zie voor de planning van de eerstvolgende introductieduiken de homepage van deze site!

Inschrijven

Interesse in een PADI cursus?
Schrijf je hier geheel vrijblijvend in >> 

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers