Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Aanmelden

De aanmelding voor een opleiding dient per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te geschieden. Dive4all zal voor aanvang van de opleiding per e-mail bevestiging van de aanmelding toesturen.

Per cursus wordt een minimum van 4 cursisten aangehouden.

Deelnamekosten en deelnameverplichting

Het opleidingsgeld dient uiterlijk twee weken voor aanvang van de opleiding geheel te zijn voldaan. Indien geen tijdige betaling plaatsvindt, heeft Dive4all het recht de deelnemer de toelating tot de opleiding te weigeren, dit onverminderd het recht alsnog gehele of gedeeltelijke betaling van het verschuldigde bedrag te vorderen. Men wordt pas ingeschreven voor een cursus wanneer het aanbetalingsbedrag bij ons is bijgeschreven. Deelname aan een cursus kan alleen plaatsvinden wanneer het gehele cursusbedrag bij ons is bijgeschreven. 

Bij een inschrijving voor een opleiding verplicht de deelnemer zich alle opleidingsdagen en/of dagdelen te volgen. Het inhalen van een gemiste opleidingsdag is alleen mogelijk in overleg met de instructeur van Dive4all.

Annulering- en/of Wijzigingskosten

Annuleringen of wijzigingen dienen altijd schriftelijk of per e-mail te geschieden.
Ziekte of verhindering geven geen recht tot restitutie of ontbinding van de overeenkomst.
Voor annuleringen en wijzigingen brengen wij de navolgende kosten in rekening:

Tot 6 weken voor aanvang van de opleiding.
De opleidingsdatum kan kosteloos worden aangepast. Bij annulering van de opleiding wordt 10% van het cursusbedrag in rekening gebracht.

Tussen 6 en 4 weken voor aanvang van de opleiding
Bij wijziging van de opleidingsdatum wordt € 25,00 per cursist per opleiding in rekening gebracht. Bij annulering van de opleiding wordt 35% van het cursusbedrag in rekening gebracht.

Tussen 4 en 2 weken voor aanvang van de opleiding
Bij wijziging van de opleidingsdatum wordt € 31,50 per cursist per opleiding in rekening gebracht. Bij annulering van de opleiding wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht.

Binnen 2 weken voor aanvang van de cursus
Het volledige opleidingsgeld wordt in rekening gebracht. Vervanging van een deelnemer aan een opleiding door een derde is mogelijk, indien deze vervanging twee dagen voor de opleidingsdatum schriftelijk of per e-mail bij ons is ontvangen. Hiervoor wordt geen bedrag in rekening gebracht.

Dive4all behoudt zich het recht voor bij onvoldoende deelname een opleiding te annuleren. Waar mogelijk zal Dive4all in goed overleg een passend alternatief aanbieden.

 

Aansprakelijkheid

Dive4all is niet aansprakelijk, behoudens in geval van opzet of grove schuld aan de zijde van Dive4all, voor enige directe en/of indirecte schade door welke oorzaak dan ook ontstaan aan (eigendom van) de opdrachtgever en/of deelnemer.

Dive4all is evenmin aansprakelijk voor schade die opdrachtgever en/of deelnemer heeft/hebben geleden ten gevolge van het niet doorgaan van een opleiding.  • 001.jpg
  • 002.jpg
  • 003.jpg
  • 004.jpg
  • 005.JPG
  • 006.jpg

Cursussen

Dive4all duikschool
Zie voor de planning van de eerstvolgende cursussen de homepage van deze site!

Inschrijven

Interesse in een PADI cursus?
Schrijf je hier geheel vrijblijvend in >> 

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers