Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

De onderwaterwereld is altijd heel bijzonder, of je nu in Nederland duikt of in het buitenland. Om daar van te kunnen genieten is het belangrijk dat je comfortabel bent in het water. Je eigen duikuitrusting draagt daar in belangrijke mate aan bij!

Dive4all heeft de duikwinkel als integraal onderdeel van haar aanbod opgericht om haar leden en cursisten een compleet 'duikaanbod' te kunnen bieden, van duikcursus tot funduik, van duikvakantie tot duikmaterialen. Wij leveren artikelen van onder andere Mares, TUSA en Suunto tegen een vriendelijke prijs! Hieronder vind je een greep uit ons assortiment.

Wij vinden het belangrijk dat jij een passend en daarmee persoonlijk advies krijgt bij de aanschaf van jouw duikuitrusting. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te maken, we nemen dan alle tijd om je goed van dienst te kunnen zijn: T: 030 72.71.749 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Let op: de Dive4all showroom is alleen op afspraak te bezoeken.
Telefoon: 030 72.71.749 of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geen webshop meer?

Dive4all heeft ooit een webshop gehad, maar is daar mee gestopt. De belangrijkste reden daarvan is dat wij onze leden en cursisten graag willen voorzien van een goed advies zodat ze langer en met meer plezier kunnen duiken, ook met hun spullen. Advies betekent voor ons: aangepast aan de eisen en wensen van de duiker, in de breedste zin van het woord. We hebben gemerkt dat een webshop niet zo goed past bij een dergelijke visie. Het anonimiseert de relatie en het is nooit ons doel geweest om alleen maar spullen te verkopen. Vandaar dat we afscheid hebben genomen van onze webshop.

Wij zijn officieel Mares & Tusa dealer.

Voorbeeld prijzen

Duikbrillen € 17,-   tot  € 99,-
Vinnen € 25,-   tot  € 129,-
Snorkel + duikbril € 20,-   tot  € 40,-
Natpakken - Shorties ( 2 - 5 mm) € 25,-   tot  € 119,-
Natpakken - lang (3 - 7 mm)   € 109,- tot  € 479,-
Droogpak € 999,- tot  €1399,-
Trimvesten € 259,- tot  € 339,-
Ademautomaat 1e + 2e trap € 269,- tot  € 315,-
Octopus 2e trap € 79,-   tot  € 99,-
Duikconsole / duikcomputer € 119,- tot  € 299,-
Brochure Mares Collectie: download hier.
Brochure Tusa Collectie: download hier.

Duikbrillen

Een mooie duikbril die ook nog eens comfortabel zit, vergroot je duikplezier! We hebben diverse modellen in tal van kleuren. Wij helpen je graag bij je keuze!

Snorkels

Ook in snorkels bieden wij ruime keuze, van standaard tot een fijne doorblaassnorkel. Deze Mares Ergo Flex bijvoorbeeld is even eenvoudig als doeltreffend. Wij adviseren je graag!

Vinnen

Een open of gesloten hiel, we hebben ze in diverse kleuren en modellen. Of je nu in tropisch water duikt met veel stroming of in kouder water, we hebben voor iedere omstandigheid de beste oplossing!

Snorkelsets

Ben je op zoek naar een duikbril met bijbehorende snorkel? Dan is een snorkelset iets voor jou. De setjes zijn verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen, eventueel zelfs compleet met vinnen.

Droogpakken

Duik je veel in kouder water (< 12 graden) en/of het liefst het hele jaar door? Dan is een droogpak een hele comfortabele oplossing! Compressed neopreen of tri-laminaat? We leggen je het verschil graag uit!

Natpakken

Zowel voor mannen als voor vrouwen hebben we een ruim aanbod natpakken, in verschillende diktes en combinaties zowel lang en kort. We adviseren je graag bij jouw keuze!

 

Rash guards

Rash quards bieden bescherming tegen UV straling én Thermo quards zorgen daarbij ook nog voor extra isolatie. Zowel in lange als korte mouw verkrijgbaar, en ook in broekje.

Overige duikkleding

Om je duikoutfit compleet te maken bieden wij ook duikschoenen, handschoenen en bijvoorbeeld duikkappen aan. In verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld dikke en dunne schoenzolen.

Trimvesten

Een trimvest moet niet alleen functioneel zijn, maar ook comfortabel, slijtvast en veilig. Dive4all biedt diverse moderne trimvesten. Kom gerust even passen!

Ademautomaten

Het belangrijkste van een ademautomaat? Dat je erop kunt vertrouwen! Met de Abyss ademautomaat werden records verbroken. Deze is natuurlijk bij ons verkrijgbaar. We adviseren je graag!

Instrumenten

Met een analoge manometer weet je precies hoeveel lucht je nog hebt, zodat je onaangename verrassingen voorkomt. Combineer dit met een kompas, een duikcomputer en een dieptemeter en je bent volledig 'in control'.

Duikcomputers

Met een goede duikcomputer beschik je in één oogopslag over alle benodigde duikinformatie. En de duikgegevens kun je achteraf uitlezen op een PC en bijvoorbeeld uploaden. We hebben meerderde soorten!

Duiklampen

Een duiklamp is met name tijdens nachtduiken noodzakelijk, maar ook overdag heb je er plezier van. Het licht maakt de kleuren beter zichtbaar. In onze duikwinkel hebben wij verschillende typen duiklampen op voorraad.

Camera's

Vereeuwig je duiken door te fotograferen met een onderwatercamera. Onderwatercamera's zijn gemakkelijk te bedienen én voeren automatisch kleurcorrecties uit. We vertellen je graag alle details over deze handzame apparaten.

Duikmessen

Voor je eigen veiligheid of om vislijnen door te snijden, met dit soort messen ben je overal op voorbereid. Kies een lichtgewicht mes met een ultra-hard titanium lemmet dat gemakkelijk te gebruiken is.

Accessoires

Bij Dive4all vind je een breed assortiment aan accessoires voor het duiken. Van anti-fog-spray tot veiligheidsboeien, van duiktassen tot lanyards, van reserve onderdelen tot onderwater schrijfleitjes, van o-ringen tot mask-straps.

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers