Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Dive4all en zwembad De Zwoer onderhouden al jaren een zeer goede relatie. Toen De Zwoer een personeelsfeestje vierde, bood Dive4all aan om het personeel van De Zwoer te trakteren op een uitje. Een onderwateruitje wel te verstaan…

Al jaren maakt Dive4all gebruik van zwembad De Zwoer om haar cursussen te verzorgen. De flexibiliteit van het zwembad en de onderlinge samenwerking is zo goed, dat we er niet over denken om dit anders te willen.

Op 5 juli had De Zwoer een personeelsfeestje gepland. Dive4all wist dit al maanden van te voren en wilde hier graag haar steentje aan bij dragen. Alle personeelsleden kregen daarom een gratis PADI Discover Scuba Diving van ons aangeboden. Als ‘tegenprestatie’ mochten de PADI instructeurs en PADI Divemasters van Dive4all aanschuiven aan de gezellige BBQ tafel van het zwembad.

Zowat vanzelfsprekend had het personeel van De Zwoer geen watervrees. Hierdoor bleek het duiken een fluitje van een cent te zijn. Sommige personeelsleden doken weg alsof ze nooit anders hadden gedaan. We hebben ze dan ook zien hoveren (zweven in het water), zien overgooien met onze onderwater frisbees en spelen met de onderwaterraket. Zelfs het duiken door de ringen bleek geen obstakel voor ze te zijn.

Verschillende mensen gaven het aan: ze wisten niet dat duiken zo leuk was, en vroegen dan ook of ze niet via ons hun duikbrevet konden bemachtigen. En natuurlijk kan dat!

Het ging hen gemakkelijk en ze hadden veel plezier. Maar ook het opleidingskader van Dive4all heeft veel plezier aan de avond beleefd. Op naar een nog veel langere samenwerking!

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers