Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter
Hieronder zie je het verslagje van het Zeelandweekeinde dat door Dive4all georganiseerd werd begin september 2005. Ook dit keer was het weer een geweldig (duik-)weekeinde! We gingen naar dezelfde goed bevalen locatie, en zijn gestart met de inmiddels tot traditie verheven openingsduik die in het donker (dus als nachtduik) plaatsvond.

In totaal waren er 16 duikers. Opvallend was het grote verschil in kwaliteit van de duikstekken in vergelijking met vorige jaar. Op de meeste plaatsen was het zicht bijzonder goed, terwijl het op andere plaatsen een beetje tegenviel door de duikers die ons voor waren gegaan.

Ook dit jaar hadden we het enorm getroffen met het mooie weer, en met Peter en Saskia die niet alleen de duiken hadden georganiseerd, maar tevens een geweldige bbq!

Grappig om te zien dat de lijst met best gewaardeerde duikstekken anders was dan het jaar daarvoor. 't Koepeltje, Scharendijke en Zoetebout voerden nu de kroon, terwijl de duikstek bij de Zeelandbrug als minste werd beoordeeld. Op deze laatste duikstek waren dan ook wel heel veel duikers te bespeuren...

Een zeer opvallende duikstek was die van Trinity. Nooit daar gedoken? Wij zijn daar een uur geweest, en zelfs de af en toe voorbij vliegende rookwolk kon de pret niet drukken! Eigenlijk was dit wel de beste stek van het weekeinde, maar hij mocht niet meedoen met de beoordeling omdat hij op het laatste moment werd ingelast...

Bedankt iedereen die hielp met de organisatie, maar natuurlijk ook bedankt alle mensen die meegingen, die extra (lekkere) spullen meenamen en voor de grote gezelligheid zorgden. Jullie hebben er samen voor gezorgd dat het werd zoals het werd!

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers