Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Boven verwachting leuk was de bijeenkomst waarbij leden vertelden over hun gemaakte duikreizen. In een vogelvlucht onder water in Kenia, Tanzania, Bali en Mexico en nog veel meer!

Dat leden veel duikreizen maken, mocht blijken tijdens de presentatie avond bij Dive4all waarbij duikers vertelden over hun ervaringen. Omdat de presentatoren zichzelf goed hadden voorbereid, en met veel aanschouwelijk beeldmateriaal kwamen, werd het een extra groot succes!

Het is altijd een genot om uit eerste hand te horen hoe het er in ‘den vreemde’ aan toe gaat, en welke ervaringen men daar opdeed. Tevens werden we goed voorgelicht over de duikstekken waar beter wel, en beter niet gedoken kon worden. Er werd gesproken over reizen, de inhuur en rol van PADI professionals op de bezochte plaatsen, en tevens werden er veel tips uitgewisseld.

Omdat de presentatoren zelf ook onderwater fotografen zijn, werden we getrakteerd op de wonderlijke levensvormen onder water. Zeepaardjes niet veel groter dan een nagel die gezocht moesten worden in meters brede koraaltakken, fel gekleurde zeeslakken, maar ook prachtige macro-, en groothoek opnames.

Wie er bij was, zal het beamen: wie de reisverhalen hoort, wil naar huis om snel zijn koffer in te pakken. En dus werd ook daar meteen over gesproken: de volgende duikreis met Dive4all naar het buitenland. De Filippijnen viel als bestemmingsland. Wie weet!

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers