Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Op zondag 10 juni 2012 had het bestuur van de Dive4all duikvereniging een openingsborrel georganiseerd ter gelegenheid van de officiële opening van de Dive4all bar. Een bar waar aan door hoofdzakelijk Janne van Wouwe, Peter Kuijf en later ook Leon Kok, hard is gewerkt.

Het bestuur bleek haar zaakjes voor dit festijn uitstekend voor elkaar te hebben! Toen rond 16:00 uur een groot gezelschap aanwezig was, bestaande uit leden van de vereniging die hier vanzelfsprekend voor waren uitgenodigd, was men al rijkelijk voorzien van drankjes, met en zonder alcoholische toevoegingen, en hapjes.

Dive4all taartHet bestuur had Leon Kok verzocht om de opening in te luiden met een echte openingsspeech, welke hier, voor geïnteresseerden, nog na te lezen valt. Dit werd afgesloten met een toast op Dive4all waarbij iedereen werd getrakteerd op een glas Prosecco. Daarna sprak de Saskia, in haar hoedanigheid als voorzitter van het bestuur, de aanwezigen toe. Hoewel zij interessante zaken vertelde over bijvoorbeeld de komende funduiken en events zoals het Zeelandweekeinde, was er een ding dat het meest helder overkwam: alle drankjes en hapjes tijdens deze opening werden door het bestuur aan de leden geschonken, hetgeen in bijzonder goede aarde viel! Debbie had daarbij, als klap op de vuurpijl, ook nog eens een prachtige taart gemaakt, blauw natuurlijk, en groot genoeg om iedereen een flink stuk te geven. Iets wat het feest nog eens extra luister bij zette!

Als we dit soort zaken nog meer kunnen verwachten van het bestuur, zo zei een van de aanwezigen, dan hadden we dat veel eerder in het leven moeten roepen. En daar drinken we op!

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers