Volg ons  Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook

Deel deze pagina:
FaceBook  Twitter

Al meer dat twintig jaar is Dive4all in Utrecht de duikschool waar je als duiker een volledig aanbod van de PADI-duikopleidingen kunt volgen. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden om duikervaringen op te doen vanuit onze vereniging. Mogelijkheden die uiteenlopen van het oefenen van skills in het zwembad tot het maken van gezellige en prachtige duiken naar verschillende locaties in het buitenland.

PADI Five Star Dive Center

Als opleider en vereniging zijn wij door onze aanpak en visie opgevallen en daarom vanuit PADI gevraagd of wij geen PADI Five Star Dive Center wilden worden. Een PADI Five Star Dive Center voldoet onder andere aan een vooruitstrevende aanpak, een ruime keus aan duikopleidingen en beschikt over goede duikuitrustingen voor haar cursisten. Daarnaast stimuleren PADI Five Star Dive Centers (5-star is het hoogste aantal sterren dat je als PADI duikschool kunt bemachtigen) duikers om verantwoord met de onderwaterwereld om te gaan.

Ons team

Ons opleidingskader bestaat uit zeer ervaren gecertificeerde en onderwijsbevoegde PADI duikinstructeurs en PADI Divemasters. Velen zijn al meer dan vijftien jaar bij ons actief. Als hecht team zijn wij daardoor naadloos op elkaar ingespeeld en weten we precies wat we aan elkaar hebben. Omdat wij geen winstoogmerk hebben, zijn wij nooit bezig met omzet of erkenning, maar zijn wij geheel toegewijd aan onze taak als opleiders. Daar zit onze passie!

Als Dive4all vonden we het dan ook een onverwachtse eer om een PADI Five Star Dive Center te mogen worden en namen we dit aanbod graag aan. Mede omdat PADI Five Star Dive Centers bekend staan om hun dienstverlening aan duikers en omdat ze een professionele reputatie hebben. Daarnaast promoten dit soort scholen op actieve wijze onder andere het veilig recreatief duiken en milieubescherming. Zaken die wij hoog in ons vaandel hebben staan.

Aanbod

PADI Five Star Dive Centers volgen het PADI-systeem voor hun duiklessen en bieden regelmatig vervolgcursussen aan om duikers de mogelijkheid te geven hun duikvaardigheden en –kennis aan te scherpen en verder uit te breiden. Dit vullen wij aan met een ruim aanbod van lezingen en presentaties over duikgerelateerde zaken gegeven door vakinhoudelijk deskundige mensen. Dit doen wij zowel binnen de duikschool als binnen onze gezellige duikvereniging.

Daarnaast is Dive4all actief in de gemeenschap, zoals in het adviseren van overheidsorganen over duikgerelateerde zaken en het regelmatig laten verschijnen van artikelen die geschreven zijn door de bij ons aangesloten specialisten zoals biologen en artsen. Deze artikelen gaan vaak over de onderwaterwereld en diverse gezondheidsaspecten, maar ook zaken als techniek of natuurkunde worden daarbij niet vermeden. We organiseren daarnaast veel duiken, regelmatig lezingen, cursussen en presentaties over zaken als gezondheid, biologie, fotografie, techniek, ecologie en duurzaamheid. Dit alles natuurlijk daar waar het een relatie met het recreatieve duiken heeft.

Toewijding

Dive4all was altijd al toegewijd om haar cursisten en leden geweldige recreatieve duikervaringen te bieden waarbij wij voortdurend streven naar een hoge klanttevredenheid, kennis- en vaardigheden verhoging en de bewustmaking over de kwetsbaarheid van onze natuurlijke omgeving. Nu we daar vijf sterren op mogen plakken, voelt dat voor ons als een waar compliment!

Verandering?

De logische vraag die in dit kader de afgelopen periode enkele malen aan ons gesteld werd, was of wij door deze erkenning nu anders zullen worden. Wij zijn zelf van mening dat dit niet het geval is. We waren al trots op Dive4all, dat wordt hierdoor slechts bevestigd.

Maar onze cursisten, de leden van onze duikvereniging en ons opleidingskader zullen er in de zijlijn wel dingen van merken. Wij worden nu als Dive4all bijvoorbeeld genoemd in de PADI Dive Shop Locator en in de PADI App. Ook zal op toekomstige  brevetten voortaan de naam van de duikschool komen te staan in plaats van alleen die van de brevetterende instructeur. Daarnaast zorgt PADI voor extra ondersteuning en bijscholing. Iets waar we in januari al gebruik van zullen maken. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Kortom, Dive4all blijft gewoon Dive4all. Precies zoals iedereen ons kent. Dus met dezelfde sfeer, dezelfde lessen, dezelfde begeleiding en dezelfde mensen. Maar dan voortaan wel met een extra schitterend randje!

Dive4all is

Aquamed logo
Officieel Aqua Med dealer. Registreer online

Mares logo
Officieel Mares Premium Reseller

Dive4all opleidingen worden uitsluitend gegeven door gecertificeerde PADI Instructeurs en Divemasters.

Dive4all PADI school Utrecht

Tweets

Een vraagje

Biologiezaken relevant voor duikers